Geloofwaardige tv;
beelden die tot de verbeelding spreken

Dinsdag 10 januari 2012 — Geniet van een scherper beeld, realistischer 3D, nieuwe online mogelijkheden en een fris, nieuw design met onze tv's voor 2012

 • Ons beeld is nu nog beter: scherpere HD en nog realistischere 3D met verbeterde X-Reality en X-Reality PRO
 • Meer om te kijken, meer manieren waarop je kan kijken: Sony Internet TV is uitgebreid met nieuwe apps, kanalen en muziek, en meer manieren om content overal in je huis te delen
 • Een ontwerp dat je kamer kan veranderen – tv's die "zweven" of met een lichte, elegante voet.

Tv die je horizon verbreedt
Hoe goed kan een tv-beeld worden? Kunnen onze tv's het leven van mensen makkelijker maken? Kunnen we dit en ze er toch goed uit laten zien? Dit zijn de vragen die we ons stellen telkens wanneer we een nieuwe tv maken. In onze laatste serie hebben we onze beeldverbeteringstechnologie, X-Reality PRO, verbeterd. X-Reality PRO verbetert niet alleen de mindere kwaliteitssignalen tot bijna HD-kwaliteit maar maakt ook 2D- en 3D-beelden helderder. Onze Sony Internet TV’s hebben nu meer kanalen, apps en connectiviteit. Bovendien zien ze er allemaal stijlvoller uit in je huiskamer met een nieuw design en bijbehorende voet.

Nieuwe generatie X-Reality en X-Reality PRO
De slimme technologie in onze beeldverbeteringstechnologie, X-Reality PRO en X-Reality, is nu nog slimmer. De X-Reality PRO in je tv weet al wat je kijkt, voordat je het zelf weet. Hij herkent een gezicht op het beeld en weet het als een achtergrond meer detail nodig heeft, waarop hij het
beeld aanpast. Hij weet ook welk soort content je aan het kijken bent: digitale tv, een online video, een foto, een dvd of Blu-ray Disc™, waarop hij het beeld aanpast. Daarnaast hebben we de beeldmagie van X-Reality PRO en X-Reality aangepast aan 3D content. Super Resolution verhoogt 3D content nu ook naar High Definition. Het resultaat is een scherper beeld en strakkere scènes in 3D.

Ervaar meer van de derde dimensie
Niets is spannender, opwindender en geeft meer adrenaline dan een groot sportevenement. Als je niet naar de wedstrijd toe kan, kan je het best de wedstrijd op groot scherm in 3D volgen. Onze nieuwste 3D tv's zijn voorzien van High Speed 3D panelen die een strak beeld geven – vier keer snellere verversingsfrequentie – zodat je de bal perfect kan volgen als hij in het net komt. Om 3D op je tv nog dieper en aantrekkelijker te maken wordt de diepteperspectie automatisch gecorrigeerd; ongeacht of de bron van internet, tv of een 3D videocamera komt. Het beeld dat je ziet, is minder wazig en fijner om naar te kijken, waardoor je je meer in de film kunt verdiepen en er in opgaan.

Reis verder op het web
Connectiviteit is de kern van onze nieuwste tv's. Ze hebben allemaal geïntegreerde Wi-Fi, waardoor je eenvoudiger online kan. Daar heb je immers een bredere keuze aan content en kan je je favoriete films en programma's op het grote scherm bekijken. Het Sony Entertainment Network groeit nog steeds en biedt je meer kanalen en nieuwe apps en diensten. Zo hebben we bijvoorbeeld meer on-demand films en muziek toegevoegd. Je vindt nieuwe apps, en zowel Twitter®, Facebook® als Skype-connectiviteit op al onze Sony Internet TV's.

Sony Internet TV is de perfecte aanvulling op onze netwerkmediaspeler NSZ-GS7 en Blu-ray Disc-speler NSZ-GP9, ondersteund door Google TV. Dankzij de interface met onze tv's heb je directe toegang tot een wereld van content, eenvoudigweg door beide apparaten via HDMI aan te sluiten.

Gemakkelijk delen
Met Intelligent Connect en Wi-Fi Direct worden thuisvideo's en video's die opgeslagen zijn op je notebook* of zelfs foto's op je smartphone nieuw leven ingeblazen. Als je tv eenmaal is aangesloten op je thuisnetwerk, kan je alles wat je wilt draadloos naar je tv streamen. Met een druk op de knop kan je foto's en muziek op je tv "throwen" of een webpagina die je bekeken hebt "catchen" en deze met je meenemen. Het gaat allemaal om keuzes; jouw entertainment, waar je maar wilt.

Klassieke stijlen, frisse ontwerpen: een nieuwe look voor 2012
Heb je ooit een zwevende tv gezien? We hebben ons ontwerp zelfs een stap verder doorgetrokken door onze LED tv's een voet te geven waardoor het lijkt of ze op een luchtbed (maar toch volledig stabiel) staan. Daarnaast hebben we deze nieuwe voet met geïntegreerde luidsprekers gecreëerd voor een hoge kwaliteit geluid. Het tweede nieuwe design is een stijlvolle voet die ook gebruikt kan worden op laag meubilair. Zelfs onze 3D-brillen hebben een makeover gehad: dankzij het titanium montuur zien ze er lichter en sportief uit.

Frisse ideeën die het milieu helpen
Hoe slim kan een tv zijn? Kan ze weten wat je op het scherm hebt en het beeld desgewenst aanpassen – hierdoor niet alleen energie besparend ( 30% vergeleken met ‘standaard’ tv-kijken) maar voor jou ook de optimale beeldparameters instellend? In onze laatste nieuwe LED tv’s wordt de Scene

Optimised Energy Saving technologie met Local en Frame Dimming gecombineerd. Dankzij deze efficiënte vorm van achtergrondverlichting bespaar je niet alleen 15-20% energie zonder aan helderheid, contrast of beeldkwaliteit te moeten inboeten, in vergelijking met onze vorige modellen verbruik je zelfs 40% minder stroom. De meeste van de nieuwe modellen kregen het energielabel A+ en A Europees energie-efficiëntie label mee. Een HD-beeld met weinig invloed op het milieu.

Richtprijzen nog niet gekend
HX850-reeks – zwart met chroom rand (Monolithic Design)


 • KDL-55HX850    april 2012
 • 
KDL-46HX850    april 2012

 • KDL-40HX850    april 2012

HX750-reeks – zwart met chroom rand


 • KDL-55HX750    april 2012
 • 
KDL-46HX750    april 2012
 • 
KDL-40HX750    april 2012
 • 
KDL-32HX750    april 2012

EX650-reeks - zwart


 • KDL-46EX650    mei 2012

 • KDL-40EX650    april 2012

 • KDL-32EX650    mei 2012

EX550-reeks - zwart


 • KDL-26EX550    april 2012    ook beschikbaar in wit

 • KDL-22EX550    april 2012
   
Ann Glorieus Sony Benelux
Arne Van Ongeval Pride/TBWA