Genieten van schoonheid met BRAVIA

Dinsdag 8 januari 2013 — Zinnenprikkelend nieuw televisiegamma van Sony met schitterende beeldkwaliteit, geluid én looks

  • Nieuw gamma 4K led-tv in 65” en 55”
  • Zie elk detail met 4K X-Reality PRO en nieuwste X-Reality PRO
  • Ontdek een nieuwe wereld van kleuren met het TRILUMINOS Display
  • Geniet van een helderder geluid met diepe, volle bastonen
  • Maak vlot verbinding met je smartphone of tablet
Ontdek Sony’s nieuwe ‘Sense of Quartz’-design

Geniet van de schoonheid, emotie, drama en opwinding van ieder moment dankzij het beste BRAVIA-aanbod dat Sony ooit heeft voorgesteld. De combinatie van opmerkelijke beelden en geluid dompelen je onder in een tv-ervaring die nooit eerder zo reëel aanvoelde. Verrijk je kijkplezier en bedien je BRAVIA moeiteloos via je smartphone of tablet. En voeg een vleugje ‘Sense of Quartz’ aan je woonkamer: de vernieuwing in televisiedesign die je totale entertainmentervaring nog mooier zal maken.

Nog beter dan HD, met details die nooit eerder zo echt leken

Eens je dit gezien hebt, wil je nooit nog terug. Dompel jezelf onder in de ongelooflijke wereld van Sony’s 4K-beelden, die zo uitzonderlijk gedetailleerd zijn dat het wel realiteit lijkt. De krachtige 4K X-Reality PRO laat je van al je favoriete content genieten in haarscherpe 4K-resolutie, ongeacht of je naar een Blu-ray Disc™, een televisie-uitzending of een video op het internet kijkt. Met een geupscalede resolutie tot viermaal Full HD (eigenlijke resolutie 3840 x 2160 pixels), bezorgt 4K je een kijkervaring waar je nooit hebt van durven dromen.

Na het uitbrengen van de 4K led-tv in de grootste 84”-schermcategorie in de sector, breidt Sony het assortiment uit met een wereldwijde lancering van de X9000A-reeks 4K led-tv’s in 65” en 55”.

Optimale beeldkwaliteit, ongeacht de bron

Wat je ook bekijkt, de nieuwste X-Reality PRO analyseert, zuivert en verfijnt ieder beeld door de pixelpatronen zorgvuldig af te stemmen op zijn enorme database. Op die manier krijg je steeds het beste beeld te zien, gaande van bioscoopfilms tot smartphonefilmpjes met lage resolutie.

Nog meer en zuiverdere kleuren

Exclusief bij Sony is er nu het nieuwe TRILUMINOS Display, dat je kijkcomfort extra verrijkt met een nog groter aanbod van diepe en uiterst natuurgetrouwe kleuren, inclusief de moeilijk weer te geven tinten rood en smaragdgroen. Van glinsterende zeegezichten tot bloemen en golvende, sappige weiden: alles ziet er nog levendiger en echter uit. Het blauw van de hemel is nog feller, en gezichten hebben een subtiele, natuurlijke huidskleur.                                                                                         

Door het optische ‘Color IQ’-component1 van QD Vision te integreren in Sony’s unieke schermtechnologieën, slaagt dit televisietoestel erin een aanzienlijk groter en dieper kleurenscala weer te geven die je kijkervaring natuurlijker en levendiger maakt.

Een geluid dat je raakt

Dankzij de unieke ‘Signal-to-Sound’-architectuur van Sony lijkt ieder moment nog reëler, gaande van het gebruik in een vol stadion tot het lichtste gefluister. De geavanceerde verwerkingstechnologie herstelt, optimaliseert en verfijnt elk geluidssignaal tot sprankelende muziek en dialogen die je tv-moment extra boeiend maken.

Eén aanraking volstaat voor verbinding met je smartphone of tablet

Het nieuwe BRAVIA-aanbod is bovendien intelligenter dan ooit door samen met je mobiele apparatuur een naadloze entertainmentervaring te creëren. Met TV SideView, de intuïtieve nieuwe app voor je Android- of iOS-toestel, kan je eenvoudig programmaschema’s doorlopen, shows opnemen en andere, gerelateerde content ontdekken op je smartphone.

In de One-touch Remote van je tv zit een geïntegreerde NFC-chip. Als je die kort aanraakt met je NFC-compatibele Xperia-smartphone creëer je moeiteloos een draadloze verbinding. Hierdoor kan je de content van je Xperia ‘spiegelen’ op je BRAVIA: de perfecte manier om te genieten van foto’s, video’s, games en apps op groot scherm, inclusief schitterende kleuren en haarscherpe details. Jij beslist nu zelf wanneer je relevante content op groot scherm wil tonen aan de rest van de familie. Een ander voordeel is dat je televisie altijd up-to-date is omdat je mobiele apparaat alle upgrades ondergaat en je grote – en duurdere – scherm enkel de inhoud moet spiegelen.

Sense of Quartz: combinatie van schoonheid en intelligentie

Laat je verbeelding de vrije loop met ‘Sense of Quartz’, Sony’s subtiele en krachtig televisiedesign. Tijdloze geometrische vormen worden harmonieus en evenwichtig samengevoegd, waarbij het monolithische rechthoekige scherm boven een ronde basis zweeft die zuiverheid en eenvoud uitstraalt. Dit geheel omvat een intelligente ‘kern’, die op al je commando's reageert met een zacht kleurende gloed onder het Sony-logo op de televisierand.

Ann Glorieus Sony Belgium
Arne Van Ongeval Pride/TBWA