Het betere entertainment: nieuwe Blu-ray Disc™-spelers en homecinema’s

Dinsdag 10 januari 2012 — Ontdek beeld dat 4x scherper is dan Full HD, ultramoderne luidsprekers plus films en muziek van over de hele wereld

Nu is zien echt geloven
Verlies jezelf in het moment. Dat is waar geweldig entertainment om gaat. Met onze nieuwe Blu-ray Disc™-spelers en homecinema’s kan je beter dan ooit entertainment ervaren.

Om te beginnen is de beeldkwaliteit scherper en helderder, of je nu kijkt naar een film op Blu-ray Disc™, een dvd of video    BDV-NF620
on demand via internet. Zelfs YouTube™-video's zijn verbeterd en benaderen HD kwaliteit.
En voor de echte puristen van beeldkwaliteit is er de BDP-S790 Blu-ray Disc™-speler die films kan opwaarderen naar Digital Cinema 4K resolutie, de volgende generatie High Definition. Dit nieuwe formaat biedt een resolutie die meer dan vier keer beter is dan de huidige Full HD. Een echte traktatie voor je ogen.

Nieuwe geluidsstandaarden stellen
Onze nieuwe homecinema's leveren ook een strakker, helderder geluid, of het nu gaat om de laatste kaskraker uit Hollywood in 3D surround sound of een kleinere, intieme tv-show.

We hebben software ontwikkeld die zorgt voor een consistente, comfortabele luisterervaring doordat automatisch plotselinge geluidspieken aangepast worden, zoals in luide reclamespotjes. Bovendien focust de optie zich op het geluidsniveau van de dialoog en niet op explosies of andere grote geluidseffecten, waardoor je de belangrijke momenten in de plot niet mist.

Een ander kenmerk is de verbeterde automatische kalibratie, waardoor je kan genieten van een ideaal geluid, ongeacht waar je je luidsprekers hebt neergezet. Met de draadloze achterluidsprekers van veel van onze modellen, kan je je apparatuur zonder gedoe plaatsen voor een optimaal geluid.
Bovendien zijn de nieuwe NF-homecinema’s uitgerust met innovatieve Magnetic Fluid-luidsprekers. Deze luidsprekers leveren niet alleen een vrijwel naadloos, distortievrij geluid, maar ze zijn ook energiezuiniger en compacter dan traditionele luidsprekers.

Nog meer verwend als het om keuzes gaat
Met geïntegreerde Wi-Fi in steeds meer van onze Blu-ray Disc™-spelers en homecinema’s, kan je in 2012 gemakkelijk delen, gebruikmaken en genieten van een nog bredere wereld van online entertainment op je LED-tv.
Het begint allemaal met het Sony Entertainment Network, dat een grote verzameling films on-demand, muziek, sport en online video's op kanalen als YouTube™ bevat.

Onder het kijken of luisteren kan je meer informatie opvragen over het liedje dat nu speelt of over de film, en dat alles met één druk op de knop. En wat als je muziek en foto's op je smartphone of tablet hebt die je liever in een groter formaat zou willen bekijken? Geen probleem. Gebruik eenvoudig de nieuwe "throw"-functie om de bestanden snel en gemakkelijk via je Blu-ray Disc™-speler of homecinema naar je tv over te dragen.

Hetzelfde geldt voor films, muziek of foto’s op je pc. Open ze via je thuisnetwerk en speel ze af op het grote scherm. En om het helemaal gemakkelijk te maken: je kan je smartphone instellen als afstandbediening voor je entertainmentsysteem. Gebruik hem om de instellingen aan te passen of als toetsenbord als je online gaat.

Alles draait erom je entertainmentervaring zo moeiteloos, gevarieerd en intens mogelijk te maken.

Een spannend nieuw hoofdstuk in thuisentertainment
“De manier waarop we van entertainment genieten, is veranderd. Dit is te zien in onze nieuwe Blu-ray Disc™-spelers en homecinema’s voor 2012,” zegt Derk Tiggeloven, Brand & Business Manager Home Audio Video, Sony Benelux. “Het gaat niet langer alleen om je kostbare dvd- of Blu-ray Disc™-collectie. Mensen willen nu ook genieten van online content. Bovendien willen ze dat het er beter uitziet en klinkt dan op hun pc."

Richtprijzen nog niet gekend

3D Blu-ray Disc™-spelers


 • BDP-S390    zwart    april 2012
 • 
BDP-S490    zwart    april 2012
 • 
BDP-S590    zwart    april 2012
 • 
BDP-S790    zwart    mei 2012

2.1 homecinema’s met Blu-ray 3D™

 • 
BDV-EF220    zwart    mei 2012

 • BDV-EF420    zwart    mei 2012

 • BDV-NF620    zwart    mei 2012

 • BDV-NF720    zilver aluminium    mei 2012

5.1 homecinema’s met Blu-ray 3D™


 • BDV-E190    zwart    april 2012

 • BDV-E290    zwart    mei 2012

 • BDV-N590    zwart    mei 2012
 • 
BDV-N890W    zwart    mei 2012
   
Ann Glorieus Sony Benelux
Arne Van Ongeval Pride/TBWA