Leg alle actie vast met de drie krachtige, nieuwe Cyber-shot™ camera’s van Sony

  • WX300: slank en stijlvol; dit is de kleinste en lichtste reiscamera ter wereld met een krachtige 20x optische zoom, verbeterde beeldstabilisatie en een supersnelle autofocus
  • HX300: superkrachtige 50x optische zoom met handmatige bediening, verbeterde beeldstabilisatie en supersnelle autofocus
  • TX30: 's werelds dunste digitale compactcamera, waterdicht tot 10 m, vorst- en schokbestendig

Geef je foto’s een flinke boost met de stijlvolle, nieuwe Cyber-shot™ WX300, HX300 en TX30 digitale compactcamera’s boordevol functies van Sony.

Dankzij de nog verder verfijnde optische beeldstabilisatie en snellere autofocus, zijn de WX300 en de HX300 effectiever dan ooit om al die vluchtige momenten vast te leggen... zelfs als je hebt ingezoomd.

Cyber-shot™ WX300

De slanke, superstijlvolle Cyber-shot™ WX300 is ’s werelds kleinste en lichtste digitale camera met een krachtige 20x optische zoom.

Een perfecte reisgezel in zakformaat; de WX300 heeft een G-objectief van Sony van hoge kwaliteit die moeiteloos groothoek landschappen, portretten en dramatische close-ups vastlegt. Als je de camera op armslengte vasthoudt, ermee rondloopt of inzoomt, dan zorgt Optical SteadyShot ervoor dat je duidelijke, scherpe foto’s krijgt zonder het effect van het trillen van je hand. De stabilisatie is nu bijna twee keer4 effectiever bij hoge zoominstellingen dan de vorige generatie Cyber-shot™. Hij is verbeterd met de Active Mode, die ervoor zorgt dat zelfgemaakte video’s er ook strak en stabiel uitzien.

Met de supersnelle autofocus, die bij volledige zoom zo’n 3,6 keer sneller5 is, leg je nog veel meer speciale momenten vast.

Dankzij de ingebouwde Wifi kan je je smartphone ook gebruiken als een handige draadloze afstandsbediening waarmee je de camera kan bedienen. Hij is ideaal voor zelfportretten en groepsfoto’s als je er zelf ook op wilt staan. Met de PlayMemories™ Mobile app van Sony kan je ook foto’s en video’s rechtstreeks naar je smartphone of Tablet sturen om deze gemakkelijk te kijken en te delen. Bekijk de foto’s op je camera draadloos via een tv-netwerk; of maak een back-up van foto’s en video’s rechtstreeks van Cyber-shot™ naar je pc met PlayMemories™ Home.

Ondanks zijn kleine formaat heeft de Cyber-shot™ WX300 voldoende opnameduur voor 500 foto’s met een enkele batterij: genoeg om heel veel foto's te maken als je een dagje uit bent.

Cyber-shot™ HX300

De krachtige Cyber-shot™ HX300 valt op door zijn resolute DSLR-uiterlijk en –bediening. Hij is licht en gemakkelijk mee te nemen en bovendien heb je geen extra objectieven nodig. Met zijn enorme 50x optische zoom (een van de grootste voor compactcamera’s) dekt het Carl Zeiss Vario-Sonnar T*-objectief een groot aantal opnamemogelijkheden, van vakanties en safaritochten tot sport en openluchtconcerten. De T*-coating op de objectieven voorkomt reflecties en schittering, terwijl Super ED- en ED-glaselementen geringe kleurafwijking minimaliseren voor scherpe, hoge contrast foto’s.

De HX300 is de eerste Cyber-shot™ met verbeterde Optical SteadyShot voor het moeiteloos maken van composities en helderdere foto's, zelfs bij hoge zoominstellingen. De plaatsing van een tweede groep lenselementen zorgt voor een snelle correctie van kleine trilbewegingen van de hand, waardoor het twee keer gemakkelijker7 wordt om foto’s te maken.

De zeer snelle autofocus bij teleopnamen, die eveneens is verbeterd voor 2013, stelt bijna twee keer zo snel in op je voorwerp dan zijn voorganger5. Je hebt die spontane momenten nog nooit zo gemakkelijk kunnen vastleggen in heldere, scherpe beelden.

De langste opnamesessies worden een genot, dankzij de gebalanceerde behuizing en ergonomische greep van de camera. Bovendien heeft de camera een aantal intuïtieve knoppen, zoals een manuele ring, personaliseerbare knop, draaiwiel en Memory Recall-modus; precies zoals van een reflexcamera mag worden verwacht.

De HX300 heeft een veelzijdige, nieuwe ‘Multi Terminal’-interface die intelligente communicatie toestaat tussen de camera en een groeiend aantal accessoires.

Cyber-shot™ TX30

De Cyber-shot™ TX30 met 5x optische zoom is perfect om foto's mee te maken tijdens het zwemmen, snorkelen, skiën of gewoon voor de lol. De TX30 is ’s werelds kleinste digitale compactcamera2 die waterdicht is tot 10 m diep. De chique, stijlvolle camera is bestand tegen stof, stoten en temperaturen onder nul3; leg de actie vast in vrijwel elke situatie met prachtige, gedetailleerde foto’s en een strakke film in Full HD.

De Magnifying Glass Plus-modus is een nieuwe Cyber-shot™-functie. Deze modus zoomt strak in voor een duidelijk beeld op groot formaat (tot 15x vergroot6) van kleurrijke vissen, planten en insecten of de kleine lettertjes op een menukaart. De krachtige led-lampjes van de camera verlichten schemerige ruimtes voor zeer gedetailleerde close-ups.

Schitterende beeldkwaliteit: een kind kan de was doen

De Exmor R™ CMOS-sensor in alle drie nieuwe Cyber-shot™-modellen legt gedetailleerde foto’s en Full HD video vast met zeer weinig beeldruis, zelfs als je opnames maakt zonder flash in schemerige of slecht verlichte ruimtes.

Je hoeft geen beroepsfotograaf te zijn om indrukwekkende resultaten te krijgen in de moeilijkste opnameomstandigheden. De Superior Auto-modus op alle modellen helpt slecht verlichte actie vast te leggen en weet het zelfs als je voorwerp beweegt. De camerainstellingen worden altijd automatisch aangepast voor heldere, scherpe foto’s, van zonovergoten stranden tot donkere interieurs en maanverlichte landschappen.

Met Picture Effect is het opleuken van je foto’s, films en panorama’s een koud kunstje, dankzij de artistieke toepassingen als Toy Camera, Pop Colour, Soft High Key en Partial Colour. Alles gebeurt onmiddellijk en automatisch, zonder dat je hoeft te spelen met smartphone apps of beeldbewerkingsdownloads.

De portretten van je vrienden en familie hebben er nog nooit zo goed uitgezien met Beauty Effect (WX300 en TX30), die foto’s automatisch bijwerkt om vlekjes op de huid te verwijderen, halfgesloten ogen te vergroten en tanden witter te maken.

Alle modellen zijn voorzien van Advanced Flash die de gevoeligheid van de camera naar een hoger niveau brengt. Hierdoor heeft de flash een groter bereik en worden objecten die verder weg zijn helderder vastgelegd. Hij is ideaal voor feestjes, binnen of in het donker, waar de ingebouwde flash van je camera moeite kan hebben de actie te volgen.

Een andere functie op alle nieuwe Cyber-shot™-modellen is Triluminos™ Colour. Met deze functie kan je genieten van een rijk, levendig palet aan uiterst natuurgetrouwe kleuren als je je foto’s bekijkt op je compatibele BRAVIA tv met ondersteuning van Triluminos™ Display.

Er is een heel gamma bijpassende accessoires voor de Cyber-shot™, zoals hoesjes van hoge kwaliteit, Sport Pack, Marine Pack, geheugenkaarten, reservebatterijen en opladers. Het volledige aanbod vind je op de www.sony.be website.

Richtprijzen (incl. BTW en recupelbijdrage)

DSC-WX300 330 EUR          in zwart, wit, blauw of rood                              mid mei 2013
DSC-HX300 500 EUR          in zwart                                                             mid april 2013
DSC-TX30    350 EUR          in zwart, blauw of oranje                                  mid april 2013

Contacteer ons
Arne Van Ongeval Pride/TBWA
Arne Van Ongeval Pride/TBWA